Капитанът на Ботев ( Пд) Тодор Неделев навлиза във  все

...
Капитанът на Ботев ( Пд) Тодор Неделев навлиза във  все
Коментари Харесай

След катастрофата: Неделев се връща на терена, ще носи каска като Петер Чех

Капитанът на „ Ботев " ( Пд) Тодор Неделев навлиза във  все по-добра физическа форма за наслада на всички, които обичат „ жълто-черните " и националния тим на България, писа „ България Днес ".

Футболистът се възвръща след претърпяната тежка злополука в Грузия при гостуването на „ лъвовете " в Тбилиси през юни за мач от шампионата Лига на нациите. Сега Тошко споделя събития от всекидневието си със своите почитатели в обществените мрежи и явно няма самообладание да се завърне още веднъж на футболния терен. Кога ще бъде допустимо Неделев още веднъж дa влезе в игра към момента е рано да се гадае . Но знаците са обнадеждаващи . В началото на лекуването лекарите държаха футболистът да лимитира даже потреблението на мобилния си телефон. Но Неделев към този момент стартира тренировки със своите съотборници и здравословното му положение продължава да се усъвършенства. Любимецът на ботевистите се включва в упражненията на тима от края на септември, като последователно усилва натоварванията в тренировките си.

„ Нашите рехабилитатори интензивно работят над възобновяване на контузените ни футболисти - разяснява изпълнителният шеф на „ Ботев " (Пловдив) Герман Чистяков. - Неделев към този момент тренира на терен и това е отлична вест за нас. Отсъствието му се отразяваше безусловно във всеки мач, и то освен на игрището, само че и в съблекалнята. Когато липсва точно водачът, капитанът, един основополагащ състезател, е постоянно мъчно. Няма по какъв начин да не оценим каква е ролята на Тошко за Ботев. " Клубът вкара традиция преди домашен мач да отдава респект към някои от най- заслужилите си футболисти, а точно Тодор Неделев награди един от най-емблематичните играчи от златното потомство Петър Зехтински. Това стана преди мача със „ Славия " от 12-ия кръг на Първа лига.

„ За мен беше огромна чест да връча фланелка на легендта Петър Зехтински ", написа Неделев като коментар към общата фотография. Вече се знае, че след завръщането си на терена Неделев ще играе със специфична каска на главата. Тя ще е сходна на тази на Петер Чех, с която вратарят пази години наред.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР